klimatguidade recept

Med våra klimatguidade recept vill vi hjälpa dig att minska din klimatpåverkan i vardagen utan att minska på matglädjen. Med ett till tre löv indikeras receptens klimatpåverkan.

Därför klimatguidar ICA recept

− Vi vill underlätta för våra kunder att göra val som gör skillnad för klimatet. Guidningen ska vara enkel och därför har vi valt att indikera receptets klimatpåverkan med olika antal löv. Vi vill på det sättet guida och göra våra kunder uppmärksamma på skillnaden i klimatpåverkan beroende på vilket recept de väljer, säger Maria Smith, miljöchef ICA Sverige

− Vår ambition är att det ska vara lätt att anpassa sina matvanor utifrån vilja och förutsättningar. Ju fler som gör det, desto större effekt får det, säger Maria Smith.

Läs mer här om hur klimatguidade recept fungerar >

Hitta klimatguidade recept

Hittills har över 1400 recept blivit klimatguidade utav ICAs totalt 17 000 recept. Alla nya recept kommer att klimatberäknas och ytterligare ett antal recept kommer att beräknas samt klimatanpassas under 2016.

Här finns alla klimatguidade recept! >

 

ica ugglebo dagens lunch

Dagens lunch - varje dag mellan 11-13

Vi har varm lunch måndag-fredag mellan 11.00-13.00. Hämtas i charken.

ica ugglebo facebook

Följ oss på Facebook

Gilla oss på Facebook så får du nyheter, inspiration och smarta tips - direkt i ditt flöde.

> Till vår Facebook-sida

ica ugglebo salladsbar

Vår fräscha Salladsbar!

Mixa din egen sallad 10:90 / hg.

ica ugglebo catering

Vårt cateringsortement

Med ett brett urval av mat och godsaker erbjuder vi catering som passar till varje tillfälle när du vill bjuda på något gott.

> Se vårt cateringsortiment

ica ugglebo ica hemma

ICA Hemma

Handla dina köksprylar, leksaker, film, spel, böcker och inredning för hemmet på ICA Hemma. Gör dina val i lugn och ro, enkelt och bekvämt.</p

ica ugglebo delidisken

Delidisken

Vår nya delidisk är på plats, vi fyller den efter era behov!