Den 25 maj börjar en ny dataskyddslag att gälla inom EU. Lagen ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL).

Det är viktigt för oss på ICA att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag.

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter, men även din köphistorik och dina bonuspoäng.

Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner. Vi har även utsett dataskyddsombud som granskar att dessa regler följs.

På de här sidorna beskriver vi hur och varför ICA behandlar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har. Behandlingarna kan skilja sig något beroende på om du t.ex. är ICA-kortkund eller inte.

Läs mer här >

 

ica ugglebo dagens lunch

Dagens lunch - varje dag mellan 11-13

Vi har varm lunch måndag-fredag mellan 11.00-13.00. Hämtas i charken.

ica ugglebo facebook

Följ oss på Facebook

Gilla oss på Facebook så får du nyheter, inspiration och smarta tips - direkt i ditt flöde.

> Till vår Facebook-sida

ica ugglebo salladsbar

Vår fräscha Salladsbar!

Mixa din egen sallad 10:90 / hg.

ica ugglebo catering

Vårt cateringsortement

Med ett brett urval av mat och godsaker erbjuder vi catering som passar till varje tillfälle när du vill bjuda på något gott.

> Se vårt cateringsortiment

ica ugglebo ica hemma

ICA Hemma

Handla dina köksprylar, leksaker, film, spel, böcker och inredning för hemmet på ICA Hemma. Gör dina val i lugn och ro, enkelt och bekvämt.</p

ica ugglebo delidisken

Delidisken

Vår nya delidisk är på plats, vi fyller den efter era behov!